Your message has been sent, you will be contacted soon
Fc-Inter.NET – Vendi që bashkon Interistat

Call Me Now!

Mbylle
Kreu » Lajme » Juan-Inter se bashku deri me 2017

Juan-Inter se bashku deri me 2017

Juan Sipas Corriere dello sport Inter ka definuar rinovimin e kontrates me Juan Jesus.Mbrojtesi Brazilian ka kontrat aktuale deri me 2016 me nje page prej 650.000 euro.Pas paraqitjeve te mira kete sezon dirigjentet zikalter kane vendosur tja zgjasin kontraten edhe per nej vit me shume dhe nje rritje page/fc-inter.net

Vendose lajmin në Facebook ose Twitter

Komento në Inter Shqip