FOTO: Ja si mund te duken fanelat e Interit per sezonin 2013-2014

InterKan filluar te qarkullojn ide te ndryshme per ate se si mund te jete dizajni i fanelave ye Interit per sezonin e ri.

Eshte TuttoSport ajo qe sjell fanelat e mundshme te sponzorizuara nga Nike me gnjyrat baz tradicionale dhe me nje jak te bardh.Megjithate ende nuk ka ndonje konfirmim zyrtar.

Fc-Inter.Net

Vendose lajmin në Facebook ose Twitter