CDS:Siena do te blej Destron,Inter…

Sipas Corriere dello sport Mattia Destro do te blehet ne fund te sezonit nga Siena per nje shume prej 2milion euro.Ne vere megjithat mund te shitet per nje shifer me te lart.Ne gjurmet e tij tashme gjendet Juventus,Roma dhe Inter qe po mendon rikthimin e tij ne Milano…/fc-inter.net

Vendose lajmin në Facebook ose Twitter